Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Βραβεύτηκε η φιλόλογος κ. Ευαγγελία Κανάλη για την καινοτόμο δράση της «Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας Χρίστος Τσολάκης» που επεκτείνεται στην Κεντρική Μακεδονία με έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ

Η φιλόλογος κ. Ευαγγελία Κανάλη εμπνεύστηκε και διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Πιερία κατά το σχ. έτος 2011-2012 Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας. Από τότε διεξάγονται κάθε χρόνο μεταξύ των μαθητών όλων των γυμνασίων και είναι πλέον θεσμός για τη Β/θμια Εκπ/ση Πιερίας. Ο πρωτότυπος αυτός διαγωνισμός επεκτάθηκε φέτος και σε άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας μετά από έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. 
 

Για την καινοτόμο αυτή δράση της αλλά και την αξιέπαινη προσφορά της στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην Πιερία βραβεύτηκε η φιλόλογος κ. Ευαγγελία Κανάλη στις 29 Μαρτίου 2017 από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων των Φιλολόγων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και στις 2 Απριλίου 2017 από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Ο επόμενος στόχος της φιλολόγου είναι οι Αγώνες Γλώσσας και Ορθογραφίας να διοργανώνονται και πανελλαδικά με έδρα όμως την Πιερία.