Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τα παιδιά των προέδρων, οι νύφες και οι κουμπάροι και μια παραίτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Και το γεφύρι της... προβλήτας Παραλίας.

Τα παιδιά των προέδρων, οι νύφες και οι κουμπάροι και μια παραίτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Και το γεφύρι της... προβλήτας Παραλίας.
Ένταση για το θέμα των προσλήψεων των υδρονομέων για μια ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με σύσσωμη την αντιπολίτευση να αντιδρά για τον τρόπο που γίνονται από την διοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Καταγγελίες για παιδιά προέδρων, κουμπάρους και κουμπάρες, νύφες κτλπ... που προσλαμβάνονται ως υδρονομείς στον Δήμο Κατερίνης.


Την έντονη αντίθεση και διαμαρτυρία του εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στον Αντιδήμαρχο κ. Ντούρο, ο Πρόεδρος της τοπικής  κοινότητας Καλλιθέας, Βαγγέλης Κήπου.

Ο κ. Κήπου διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν λήφθηκε υπόψη η πρόταση της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας για τους υδρονομείς, μια πρόταση που αφορούσε σε ανθρώπους που γνωρίζουν την περιοχή της Καλλιθέας, γνώριζαν την δουλειά και θα αποδίδαν καλύτερα.

*Το ερώτημα είναι αν ο Δήμος Κατερίνης γνωρίζει καλύτερα τι συμβαίνει στην Καλλιθέα από τον κ. Κήπου και την εκεί τοπική κοινότητα...

Ο κ. Κήπου δήλωσε ασφαλώς δυσαρεστημένος στον Αντιδήμαρχο κ. Ντούρο την παραίτηση του από υπεύθυνος γεωτρήσεων...

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κήπου είναι από τους λίγους Προέδρους που εμφανίζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο μοναδικός που πήρε τον λόγο χθες και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του υπερασπιζόμενος σύμφωνα με αυτά που δήλωσε το καλό και το δίκαιο των κατοίκων της Καλλιθέας.

Αλήθεια οι υπόλοιποι πρόεδροι που ήταν;

Ένταση και για την προβλήτα Παραλίας για τον λόγο που δεν προχωράνε οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών.

*Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αναλυτικά ρεπορτάζ και βίντεο από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.