Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Στη Θεσσαλονίκη "ταξιδεύει" η έκθεση ζωγραφικής "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Στη Θεσσαλονίκη "ταξιδεύει" η έκθεση ζωγραφικής "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο εμπορικό κέντρο Mediterranean COSMOS, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-20:00, μέχρι τις 17 Ιουνίου

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις ζωγραφιές των παιδιών και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής


Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή, που επέλεξε (12) ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος

Σχολεία που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 2310 557541 και 2310 557542

Στη Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα (20 Μαρτίου έως 8 Απριλίου, στο Golden Hall, στο Μαρούσι (Σχετικό το από 09-03-2017 Δελτίο Τύπου).

Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά να επισκεφθούν την έκθεση και να εκπαιδευθούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ μετά τη Θεσσαλονίκη η έκθεση θα «επισκεφτεί» και άλλες πόλεις της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται ότι την έκθεση διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".

Τα εγκαίνια της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γεώργιο Καλούδη, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Mediterranean COSMOS (11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών).

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 09:00-20:00, μέχρι και τις 17 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για τη διοργάνωση της έκθεσης είναι (280) ζωγραφιές με θέμα "ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές - συμβουλές στους γονείς", τις οποίες έστειλαν παιδιά ηλικίας από 6 – 12 ετών, ύστερα από πρόσκληση της Ελληνικής Αστυνομίας, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Σώματος, τον Δεκέμβριο του 2016.

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση στη Θεσσαλονίκη, να δουν (214) από τις παιδικές αυτές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Για το σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά.

Επίσης, θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορούν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ανθρώπους του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι επέλεξαν (12) από τις ζωγραφιές, για να κοσμήσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος (Σχετικό το από 17-05-2017 Δελτίο Τύπου μας).

Σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης: 2310 557541 και 2310 557542.

Η έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων:

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, KOSMOCAR Α.Ε., AEGEAN, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, LA PASTERIA, HERTZ, INTERAMERICAN, HOLIDAY INN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ A.E.E., FRESH LINE, FABER CASTELL, FISIKON, EUROBANK, J. WALTER THOMPSON ATHENS, DIRECTION, LAMDA DEVELOPMENT, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, GOODYEAR, SAMSUNG.

(Πληροφορίες για τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" μπορείτε να βρείτε στο http://www.symmaxiagiatinellada.gr και στο τηλέφωνο 2130230137.)