Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Επιτέλους βγήκα βόλτα μόνη μου! ...Είναι τα λόγια έφηβης που παρέλαβε ηλεκτρικό αμαξίδιο!

Επιτέλους βγήκα βόλτα μόνη μου! ...Είναι τα λόγια έφηβης που παρέλαβε ηλεκτρικό αμαξίδιο!
«Επιτέλους βγήκα βόλτα μόνη μου»! Τα λόγια της έφηβης που παρέλαβε το ηλεκτρικό αμαξίδιο.

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να δείξει αυτό που είχα την τύχη να δω από κοντά! Ένα κορίτσι που έλαμπε από την χαρά της!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που δώρισε το καροτσάκι! Ευχαριστώ την εταιρία Wheel στην Θεσσαλονίκη που από την πρώτη στιγμή ευαισθητοποιήθηκε και το επισκεύασε χρεώνοντας μόνο τα ανταλλακτικά αλλά και πρόσφερε μέρος αυτών!


Ευχαριστώ το παράρτημα του Πανελλήνιου Παναθηναϊκού Συλλόγου Γυναικών στην Πιερία, τις «Ολυμπιάδες» που κάλυψαν μέρος του κόστους επισκευής του αλλά και "αγκάλιασαν" την προσπάθεια που γίνεται για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τις σπάνιες παθήσεις!

Ευχαριστώ την ακαδημία ποδοσφαίρου Απόλλων Λιτοχώρου που και αυτοί βοήθησαν να καλυφθεί το υπόλοιπο ποσό της επισκευής αλλά και για τις ενέργειες που έχουν κάνει ώστε να δεχθούν έφηβο σε καροτσάκι λόγω σπάνιας πάθησης!

Αυτό ήταν ένα λιθαράκι σε αυτόν τον αγώνα!

Επόμενος στόχος είναι να γίνουν τα αυτονόητα ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με παιδιά εδώ στο Λιτόχωρο!

Δύναμή μας, τα παιδιά μας!

Γιατί πιστεύω στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Ματίνα Δεληβού