Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Έσμιξαν 30 χρόνια μετά σε μία όμορφη και συγκινητική βραδιά ΤΑΞΙΔΙ… ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ για τους αποφοίτους του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης

Έσμιξαν 30 χρόνια μετά σε μία όμορφη και συγκινητική βραδιά ΤΑΞΙΔΙ… ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ για τους αποφοίτους του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης
Αναμνήσεις από τα σχολικά χρόνια και φιλίες, που γεννήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης ξαναζωντάνεψαν για τους απόφοιτους του 1987, σε μια συγκινητική βραδιά, τριάντα χρόνια από τη μέρα που αποχαιρέτησαν το σχολείο τους.

Η παρουσία 60 και πλέον συμμαθητών, σηματοδότησε τη δυναμική της συνάντησης και τη διαρκή προσπάθεια όλων να χαιρετίσουν, να αγκαλιάσουν παλιούς φίλους και φίλες και να φρεσκάρουν τη μνήμη τους σε πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις.

Η οργανωτική ομάδα είχε φροντίσει για μια υπέροχη βραδιά, με ποτό, μουσική, χορό και εκπλήξεις που εκτόξευσαν το κέφι έως τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ατμοσφαιρική αυλή γνωστού Παραλιακού καταστήματος.


Οι εντυπώσεις που λίγο πολύ διατυπώθηκαν από όλους είναι ενδεικτικές:

«Η επαφή που είχαμε μεταξύ μας όλοι ήταν κάτι που δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς στις μέρες μας»

«Θέλουμε να συναντιόμαστε παρότι έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια από τότε που χώρισαν οι δρόμοι μας. Υπήρχε απίστευτο δέσιμο»

«Με τη χαρά μικρού παιδιού ήρθαμε εδώ σήμερα και σίγουρα άξιζε τον κόπο»

«Νομίζω ότι μας έχει στιγματίσει όλους αυτό το Γυμνάσιο και γιατί όχι είναι κομμάτι, το καλύτερο κομμάτι της ζωής μας»

«Η μεγάλη χαρά είναι να ξαναβρίσκεις άτομα από μια εποχή που τείνει να ξεχαστεί, δεν ξεχνάμε όμως τίποτα. Είναι θαυμάσια εμπειρία, όμορφες στιγμές πράγματι»

Κοινή απαίτηση όλων η συνάντηση να επαναληφθεί και μάλιστα ορίστηκε νέα ημερομηνία. Αυτή τη φορά στις 18 Νοεμβρίου 2017. Παρακαλούνται όλοι οι παλιοί συμμαθητές… «να μην απουσιάσουν»!