Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ (7-9 ΙΟΥΛΙΟΥ)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ (7-9 ΙΟΥΛΙΟΥ)
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ οργανώνουν ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ σε ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΙΤΩΛΙΚΟ από 7 έως 9 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Το πρόγραμμα :

Παρασκευή (7)

Αναχώρηση από την πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης στις 07:30. Στάση στα Γιάννενα για καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος έως το απόγευμα για θαλασσινό μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στην Πρέβεζα, στο σπίτι που έζησε τους τελευταίους μήνες της ζωής του ο ποιητής Κώστας Καρυωτάκης (1896-1928), και σύντομη εκδήλωση με θέμα το έργο του ποιητή. Γνωριμία με την ιστορική πόλη με το νησιωτικό άρωμα.

Σάββατο (8)

Πρωινό και αναχώρηση για το νησάκι του Αιτωλικού. Επίσκεψη-ξενάγηση στο Κέντρο χαρακτικής τέχνης-Μουσείο Βάσως Κατράκη (1914-1988). Βόλτα στα δρομάκια της νερένιας πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και καφέ. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Κυριακή (9)

Πρωινό και στη συνέχεια θαλασσινό μπάνιο. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο Νεκρομαντείο και τις εκβολές του Αχέροντα. Το απόγευμα στάση στο Μέτσοβο. Το βράδυ επιστροφή στην Κατερίνη.



Τιμή συμμετοχής: 85 ευρώ το άτομο
Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι μετακινήσεις και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό.
Για δηλώσεις συμμετοχής (έως την Τετάρτη 28-6-17) και οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στις: Άννα Ασλανίδου (6984344983) και Λίνα Γιαμούζη (6985808244).