Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ακυρώθηκαν οι σημερινές εκδηλώσεις για την Μάχη της Πύδνας!

Χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς καμία ειδοποίηση οι σημερινές εκδηλώσεις για την Μάχη της Πύδνας δεν πραγματοποιήθηκαν και έτσι και η τρίτη ημέρα τελικά έκρυβε απρόοπτα...






Δεν γνωρίζουμε τον λόγο που ακυρώθηκαν οι σημερινές εκδηλώσεις από την στιγμή που δεν είχαμε επίσημη ενημέρωση.

Υποθέσεις δεν θα κάνουμε...

Για όποιον ήθελε να παρακολουθήσει την τελευταία ημέρα του τριήμερου αφιερώματος στην Μάχη της Πύδνας και στους χιλιάδες νεκρούς Μακεδόνες, οι πόρτες στην ΕΚΑΒΗ ήταν κλειστές και στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης είχε εκδήλωση ένα... μπαλέτο!

Απρόοπτα πολλά από την πρώτη ημέρα την Παρασκευή όπου δεν αξιοποιήθηκε ανάλογα η παρουσία στην Κατερίνη δυο "δυνατών" ονομάτων όπως του Βύρων Πολύδωρα και Στέλιου Παπαθεμελή.

Ο Νίκος Μέρτζος δεν εμφανίστηκε, σημαντικοί ομιλητές δεν... μίλησαν, η χθεσινή εκδήλωση έγινε μέσα στο σκοτάδι, ενώ κάποιοι αισιόδοξοι περίμεναν σήμερα την... Μελίνα Ασλανίδου (τουλάχιστον αυτό έλεγε το πρόγραμμα).

Είναι κρίμα που ένα τόσο σημαντικό θέμα που θα μπορούσε να ήταν το γεγονός της χρονιάς για την Κατερίνη και την Μακεδονία, αντιμετωπίστηκε και οργανώθηκε με απίστευτη προχειρότητα τόσο στο θέμα της οργάνωσης όσο και της επικοινωνίας και της προβολής...