Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Ο συναιτερισμός που λέγεται Super league ξαναέριξε τον Ηρακλή στην δεύτερη κατηγορία. Μόνος εναντίον όλων...

Ο συναιτερισμός που λέγεται Super league ξαναέριξε τον Ηρακλή στην δεύτερη κατηγορία. Μόνος εναντίον όλων...
Αναμένεται η προσφυγή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Διαιτητικό την Δευτέρα και την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα η τελική απόφαση του δικαστηρίου.
Στην ψηφοφορία μόνο ο Παναθηναϊκός (για τους δικούς του λόγους) ψήφισε υπέρ του Ηρακλή με τις υπόλοιπες ομάδες να δηλώνουν ξεκάθαρα την προτίμηση τους στον... Κομπότη του Λεβαδειακού!!!


ΑΕΚ, Ατρόμητος και Παναιτωλικός ψήφισαν κατά του Ηρακλή και στην προσπάθεια τους να μην φανούν... πολύ κακοί τόνισαν ότι την απόφαση πρέπει να την λάβει το Διαιτητικό!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο... ίδιο γήπεδο με τον Ηρακλή και αυτή τη γραμμή πέρασαν και στους κολλητούς τους.

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης πληρώνει το γεγονός ότι δεν ήταν σε κανενός άρμα βαστάζος και αυτό το οφείλει κυρίως στους ηρωικούς οπαδούς του που όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια ήταν πάντα εκεί για να διαφυλάξουν το όνομα και την ιστορία της ομάδας.

Αναμένεται συνέχεια, το σίγουρο είναι πάντως ότι και να δικαιωθεί ο Ηρακλής, η ζημιά που έχει γίνει είναι μεγάλη, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του να έχουν αποχωρήσει και σε περίπτωση δικαίωσης θα πρέπει να βρει με ποιο τρόπο θα καταφέρει να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο για την νέα χρονιά. (Κάτι πάντως που κάνει τα τελευταία χρόνια σε πείσμα όλων...)

*Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης δεν έχει υποβιβαστεί ΠΟΤΕ αγωνιστικά!

*Και τέλος αν πρέπει να υποβιβαστεί ο Ηρακλής, τότε αν υπάρχει αξιοκρατία άλλες πόσες ομάδες μικρές και μεγάλες θα πρέπει να τον ακολουθήσουν;