Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αγαπητές συνεθελόντριες μας, κ. Ελένη Κουστιάνη και κ. Γεωργία Χαλκίδου, για την ανάδειξη τους ως Εκπαιδεύτριες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα την Εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες, την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.


Η εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 20-25 Ιουνίου 2017 (5η Πανελλήνια Εκπαίδευση Εκπαιδευτών) στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, περιλάμβανε ένα πλήρες πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών του Ελληνικού και του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού στις τεχνικές διδασκαλίας ενηλίκων, στην κατάρτιση σχεδίων μαθήματος με βάση τους εκπαιδευτικούς στόχους, στην κατάρτιση αληθοφανών σεναρίων για την εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών κ.α και ολοκληρώθηκε με τις εξετάσεις των υποψηφίων εκπαιδευτών.

Επιπλέον να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας και στους συνεθελοντές μας κ. Αναστάσιο Παπαλεξίου και κ. Παναγιώτη Χατζηαυγουστίδη, για την πιστοποίηση τους από το Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό κατόπιν εξετάσεων, κατά τη διάρκεια της Α’ περιόδου της 9ης Πανελλήνιας Εκπαίδευσης, στα αντικείμενα “Επιτελική και επιχειρησιακή διοίκηση και οργάνωση ομάδων” και “Εκπαίδευση ομαδαρχών”.

Με τη δύναμή που του παρέχει το υψηλό επίπεδο Εκπαίδευσης των Εθελοντών του, που αποτελεί και το πρώτο μέλημα του, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, προχωρά ακάθεκτο, προσφέροντας το εθελοντικό του έργο, για μια κοινωνία γεμάτη ανθρωπιά, αγάπη και έγνοια για τον συνάνθρωπο.


ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ
ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ