Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στο Φαράγγι του Ενιπέα

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης στο Φαράγγι του Ενιπέα
Προβλήθηκε χθες Δευτέρα 21/8 το πρώτο ντοκιμαντέρ στα πλαίσια του αφιερώματος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης στον σκηνοθέτη Άγγελο Κοβότσο σε συνεργασία με το cafe-bar Spitaki.


Οι θεατές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το βραβευμένο ντοκιμαντέρ "Encardia: Η πέτρα που χορεύει" και εκδήλωσαν το θαυμασμό τους προς τον δημιουργό με ένα θερμό χειροκρότημα. Ο κ. Κοβότσος ήταν εκεί κι απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

To τριήμερο εκδηλώσεων συνεχίζεται με ένα masterclass, σήμερα Τρίτη 22/8 στις 20.00. Ο κ. Κοβότσος θα παρουσιάσει με λόγια απλά τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο δημιουργεί τα ντοκιμαντέρ του, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει καλύτερα τον κόσμο του ντοκιμαντέρ και να βρεθεί πίσω απο τις κάμερες. Μετά το masterclass θα ακολουθήσει στις 22.00 η προβολή του ντοκιμαντέρ "Stringless" (Βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2017). Ο κ. Κοβότσος θα δεχτεί ερωτήσεις.


Την Τετάρτη 22/8 το vocal συγκρότημα "Stringless" απο τη Θεσσαλονίκη, το οποίο πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο παραπάνω ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση στις 22.00 κλείνοντας έτσι μουσικά το τριήμερο εκδηλώσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.