Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Δελτίο Τύπου - Γ.Σ. του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Καρυών με θέμα: “Εξουσιοδότηση του ΔΣ του συνεταιρισμού, να αναζητήσει Επενδυτές για την εκμίσθωση του Δάσους”

Ο Αναγκαστικός Δασικός Συνεταιρισμός Καρυών πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών του, το Σάββατο 29/07/2017 στις Καρυές Πιερίας.
Με θέμα “Εξουσιοδότηση του ΔΣ του συνεταιρισμού, να αναζητήσει Επενδυτές για την εκμίσθωση του Δάσους”

Το παραπάνω είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, συγκεκριμένα το ΔΣ θα αναζητήσει επενδυτές που θα είναι πρόθυμοι να τοποθετήσουν κεφάλαια ώστε μία σειρά από αναπτυξιακά έργα να γίνουν στις εκτάσεις που διαχειρίζεται ο συνεταιρισμός, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων.

Πρόθεσή μας είναι να διεγείρουμε το ενδιαφέρον των επενδυτών έτσι ώστε να αναδειχθεί, να προβληθεί και να αξιοποιηθεί η Πιερία, ως δημιουργική αντίδραση στην κρίση.

Επιδίωξή μας είναι: Πολλές θέσεις εργασίας , αύξηση του εισοδήματος των μελών μας και όλων των κατοίκων της περιοχής μας. Επιδιώκουμε την αύξηση των επισκεπτών στο Νομό μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για όλα αυτά αναζητούμε συγκεκριμένες επενδυτικές προτάσεις, για όποιον έγκυρο επενδυτή που ενδιαφέρεται να επενδύσει και να κερδίσει, με όρους που να συνάδουν με τους σκοπούς του συνεταιρισμού μας, με διαφάνεια, νομιμότητα και τήρηση των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δηλαδή με σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας και το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας.

Στην προσπάθειά μας θα έχουμε την συμπαράσταση του Ολυμπιακού Ινστιτούτου Ελιάς (ΟΙΕ) και του υπό ίδρυση Ινστιτούτου Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας(ΙΠΑΠ)

Παρακαλούμε για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας μας.

Με Εκτίμηση
ο Πρόεδρος
Πατσιοδήμος Δημητριος
Ο Γραμματέας
Χήρας Απόστολος