Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΥΡΙΔΟΥ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΥΡΙΔΟΥ
Την απευθείας πρόκριση στα δώδεκα καλύτερα πληρώματα του διπλού σκιφ γυναικών εξασφάλισαν οι Νικολαΐδου Κατερίνα (Ν.Ο.Κατερίνης) και Κυρίδου Αννέτα (Ν.Ο.Θεσσαλονίκης), που συμμετείχαν τη Δευτέρα 25/9 στους προκριματικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται από24/9ως 2/10 στη Σαρασότα της Φλόριντα (Η.Π.Α.).


Σε μια πολύ δυνατή κούρσα με συνεχείς εναλλαγές το Ελληνικό πλήρωμα εξασφάλισε μια από τις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στα ημιτελικά, τερματίζοντας τρίτο πίσω από τα πληρώματα της Νέας Ζηλανδίας και της Ιταλίας.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις επαναληπτικές σειρές των αγωνισμάτων, ενώ το Ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί ξανά την Παρασκευή (18:25 ώρα Ελλάδας) στον ημιτελικό, διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική εξάδα. Να σημειωθεί ότι και τα 4 πληρώματα της Ελλάδας που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, έχουν περάσει στην επόμενη φάση των αγωνισμάτων τους.

Τα συγχαρητήρια για την πρόκριση της πρωταθλήτριας του Ν.Ο.ΚΑΤ Κατερίνας Νικολαΐδου και όλων των παιδιών της Εθνικής μας Ομάδας, καθώς και ευχές για καλή συνέχεια εκφράζει το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.