Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η 9η γιορτή τσίπουρου στον Κορινό

Η 9η γιορτή τσίπουρου στον Κορινό
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 η «9η Γιορτή Τσίπουρου» από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού.

 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με εκπληκτικό τρόπο τα τρία παιδικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού με χοροδιδάσκαλο την Αλεστά Χαρά.

Στην συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι υπό τον ήχο της ορχήστρας μας που αποτελείτο από τους:

• Δημούδη Βαγγέλη Ούτι - Τραγούδι

• Μπόζογλου Νικόλαο Ακορντεόν

• Γκαράνη Αθανάσιο Λαούτο – Τραγούδι

• Παπαποστόλου Μαριάννα Τραγούδι

• Κωνσταντινίδη Τριαντάφυλλο Καβάλι – Γκάιντα

• Μαυρίδη Ιωάννη Κρουστά

• Ελληνίδη Παναγιώτη Κλαρίνο





Παρόντες ήταν, ο Αιδεσιμότατος Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης Κυραιλίδης Χρυσόστομος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Καλτσίδης, Παπαδημητρίου Θωμάς, Λιακόπουλος Αθανάσιος, Χαιλατζίδου Θεοδοσία, Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού Καρασερίδου Φωτεινή, οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανατολικής Ρωμυλίας, οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Συλλόγων Εύξεινος Πόντος Κορινού, Μορφωτικός Νέων Κορινού, Κουμπαγιωτών ο Άγιος Γρηγόριος Καλίδης Κορινού, Ανατολική Ρωμυλία Βόλου, Θρακική Εστία Κατερίνης, Θρακικός Γανόχωρας, Πολιτιστικός Κίτρους, Σεργιάνι Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Σπερχιάδας, Σύλλογος Ηπειρωτών Κατερίνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού κα. Καρασερίδου Φωτεινή για την τοποθέτηση της πιστοποιημένης καινούργιας παιδικής χαράς στο Πάρκο της Ανατολικής Ρωμυλίας, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου οι οποίοι ήταν υπεύθυνη για την ευπρέπεια του χώρου, την κα. Καραλή Μαρία για την προσφορά των τεσσάρων πλατανιών, καθώς επίσης και τους δεκάδες εθελοντές μέλη του συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση κατά κοινή ομολογία, σεμνή και ουσιαστική όπως αρμόζει.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών
Μιχαηλίδης Σιδέρης