Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ BAMBINI ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ BAMBINI ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Με ολομέλεια των τμημάτων Bambini με πάνω από 35 μικρούς λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, με τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων Τσαγκαλίδη Νίκο και Κουνατίδη Ιορδάνη, τους εφόρους, και πλήθος γονέων και φίλων πραγματοποιήθηκαν φιλικές αναμετρήσεις του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ...

στη φυσική έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τρία γήπεδα πλημμυρισμένα από παιδικές φωνές και χαρές στα βοηθητικά του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι μικροί λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι απολαμβάνοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να αγωνιστούν μεταξύ τους αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μικρών αθλητών η οποία ήταν απερίγραπτη, με το «ευ αγωνίζεσθε» να κυριαρχεί σ΄ όλα τα γήπεδα. Κλείνοντας έφυγαν όλοι αγκαλιασμένοι επίλογος της φιλίας και ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενες απολαυστικές συναντήσεις.

Μέσω της ευχαρίστησης και της διασκέδασης που προσφέρει στα παιδιά το ποδόσφαιρο τα τμήματα μας συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδό τους.

Σκοπός και φιλοσοφία των ακαδημιών μας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να αθλούνται με ασφάλεια ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι διαπαιδαγώγησης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Η οικογένεια του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους για την πολύ όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα και εύχεται στους προπονητές των δυο συλλόγων ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ