Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Θετικό το τεστ των φιλικών αγώνων. Η Ομάδα βρίσκει τον προσανατολισμό της στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Θετικό το τεστ των φιλικών αγώνων. Η Ομάδα βρίσκει τον προσανατολισμό της στον αγωνιστικό χώρο.
Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Οι ασκήσεις τακτικής και οργάνωσης της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο αποδίδουν καρπούς και αυτό φάνηκε στον τελευταίο φιλικό αγώνα της Κυριακής 22 Οκτωβρίου.


Με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας Ημαθίας (ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική της οποίας το πρωτάθλημα ήδη άρχισε) οι Πιερίδες Μούσες έδειξαν πως όταν ακολουθούν τις οδηγίες, τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την τακτική του προπονητικού προγράμματος, στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να φτάσουν σε εύκολες νίκες και δύσκολες ανατροπές.

Στο αγώνα αυτό, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν χαλαρά και ασυντόνιστα, με αποτέλεσμα να δεχτούν τέσσερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από συγκεκριμένες και αυστηρές οδηγίες του προπονητή κ. Πασχάλη Κουϊμτζίδη η ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ και τελικά πάρει τη νίκη με 5-4. Αυτή η ανατροπή του σκορ αν ήταν σε αγώνα πρωταθλήματος θα ήταν πραγματικά επική!

Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι την πρώτη αγωνιστική (12 Νοεμβρίου 2017) θα ενταθεί η προσπάθεια προετοιμασίας και θα κατευθυνθεί κύρια σε ασκήσεις τακτικής, οργάνωσης της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και επιμέρους προπονητικές τακτικές, αλλά και σε φιλικά παιχνίδια