Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ Β' ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Νοεμβρίου


Όλα έτοιμα για τον β΄ γύρο των εκλογών για τον νέο ενιαίο πολιτικό φορέα. Κανονικά θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιτροπής, θα διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Οι κάλπες θα στηθούν και πάλι στα 11 εκλογικά τμήματα που καλύπτουν όλη την Πιερία από τις 8 το πρωί μέχρι τις το βράδυ και σε εξαιρετικές περιπτώσεις εάν κριθεί, μπορεί να δοθεί παράταση.

Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή , στις 12 Νοεμβρίου έχοντας μαζί τους την ταυτότητα τους ή άλλο δημόσιο έγγραφο όπως το διαβατήριο, χωρίς να καταβάλλουν κάποιο ποσό.

Τα εκλογικά κέντρα

Δήμος Κατερίνης

Εργατικό κέντρο Κατερίνης

Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης

Κοινότητα Ρητίνης

Κοινότητα Κάτω Μηλιάς

ΚΕΠ Κορινού

Δήμος Δίου – Ολύμπου

ΚΕΠ Λιτοχώρου

Δημαρχείο Κονταριώτισσας

Δημαρχείο Λεπτοκαρυάς

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού

Δημαρχείο Αιγινίου

Δημαρχείο Μακρυγιάλου

Δημαρχείο Κίτρους

Κυριακή 19 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για τον αρχηγό του νέου κόμματος. Ψήφισε όποιον υποψήφιο θέλεις αλλά έλα να ψηφίσεις. Μια καινούργια προοδευτική παράταξη έρχεται να αλλάξει τη ζωή μας!

Για τη ΝΟΕ Πιερίας

Μαρία ΜΊΧΟΥ
Νομαρχιακή εκπρόσωπος