Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Ο Α.Π.ΣΔ «ΖΕΥΣ» ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 35ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Α.Π.ΣΔ «ΖΕΥΣ» ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ 35ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, με παράλληλους αγώνες 5 και 10.000 μ, όπως και αγώνα για μικρούς μαθητές των σχολείων. Φέτος, η συμμετοχή των αθλητών έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, φτάνοντας τις 55.000.

Ο Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» ΠΙΕΡΙΑΣ, συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα αθλητών, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε όλες τις χιλιομετρικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει όλους τους δρομείς που τερματίσανε τον αγώνα τους στο Καλλιμάρμαρο . Ένα μπράβο που περικλείει τον θαυμασμό για το κουράγιο και την εκτίμησή μας για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προετοιμαζόμενοι για τον μεγάλο αγώνα. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της στιγμής που τερματίζατε. Τα επίσημα αποτελέσματα όλων των χιλιομετρικών κατηγοριών βρίσκονται στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

http://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/

Καλή αποκατάσταση!

Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Εκλογές στον Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» ΠΙΕΡΙΑΣ 


Σας γνωστοποιούμε ότι τη Κυριακή 19/11/2017, στα γραφεία του συλλόγου Ρούπελ με Διγενή Ακρίτα, θα λάβουν χώρα από τις 12:00μμ-15:00μμ , οι εκλογές του συλλόγου, με σκοπό την ανάδειξη του νέου ΔΣ.
Παρακαλούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, να προσέλθουν στις κάλπες.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ