Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα του τριημέρου των τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου

Το πρόγραμμα του τριημέρου των τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου
Τέσσερις επίσημους αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διημέρου των αγωνιστικών τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου. Την αρχή κάνουν οι Κορασίδες, οι οποίες υποδέχονται τον Εδεσσαϊκό, αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δύο ώρες αργότερα (14:00) και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, οι Παίδες υποδέχονται την ΑΓΕ Πιερίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Την σκυτάλη παίρνουν οι Έφηβοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 12:00, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης την ΑΓΕ Πιερίας για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τέλος, στις 14:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, οι Γυναίκες υποδέχονται τον Πανσερραϊκό, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Την Δευτέρα στις 19:00, ο τέως Διεθνής Διαιτητής, νυν Κομισάριος FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, Τανατζής Γεώργιος, θα βρεθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης για ενημερώσει τους αθλητές του Συλλόγου, όλων των ηλικιών, για τις αλλαγές που ισχύον από φέτος στους κανονισμούς του αθλήματος.