Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»: κάθε χρόνο και καλύτεροι

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»: κάθε χρόνο και καλύτεροι
Με χαρά διαπιστώνουμε και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού Πιερίας το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου», το χωριό της καρδιάς μας.

Μας γεμίζει ευθύνη αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα ενθουσιώδες κίνητρο έμπνευσης και δημιουργίας για όλους τους πολίτες που το αγκαλιάζουν με την συμμετοχή τους.

Προσπαθούμε λοιπόν, κάθε χρόνο να είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Και αν κρίνουμε από την εμπιστοσύνη των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του τόπου μας, δεν τα πηγαίνουμε καθόλου άσχημα! Στην προσπάθειά μας αυτή, συμμετέχει σύσσωμη η τοπική κοινωνία: 150 επιχειρηματίες του νομού, δεκάδες καλλιτέχνες, παραμυθάδες, καραγκιοζοπαίχτες, θεατράνθρωποι και άνθρωποι του πολιτισμού της πόλης, ηχολήπτες, οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού, χορωδίες και χορευτικά, ορχήστρες και κυρίως εκατοντάδες απλοί εθελοντές δίχως τους οποίους το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» θα παρέμενε ένα απλό «παραμύθι».

Φίλες και φίλοι, σας πληροφορούμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία συγκρότησης της ομάδας των εθελοντών και των εθελοντριών που θα συμμετέχουν στις εργασίες του φετινού μας Χωριού. Για τις εθελόντριες και τους εθελοντές έχουμε μάλιστα μια όμορφη έκπληξη: όλοι θα λάβουν δώρο ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με το σήμα του Χωριού. Για συμμετοχή κάνε κλικ στην εικόνα ή εδώ και επέλεξε ημερομηνίες γιατί ήδη έχουν κλείσει 220 βάρδιες.


Η συντονιστική επιτροπή του 4ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου

Βρείτε μας στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/xxtkkaterini/

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00 / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr