Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η θεατρική ομάδα του Ανδρέα Μιχαήλ.

Μάγεψε μικρούς και μεγάλους η θεατρική ομάδα του Ανδρέα Μιχαήλ.
Μια από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλους είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι και όσες βρέθηκαν χθες το βράδυ στην "ΕΚΑΒΗ" στην Κατερίνη.
«Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια!» μια παράσταση που μας γυρνάει στα χρόνια που ήμασταν παιδιά, στα χρόνια της αθωότητας, με χαρακτήρες από τα ποιο γνωστά και αγαπημένα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων να ζωντανεύουν πάνω στην σκηνή σκηνοθετημένα με την μαεστρία του συμπολίτη μας σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ.


Μια παράσταση που καταφέρνει να περάσει στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους μηνύματα για έναν διαφορετικό κόσμο πλασμένο από αγάπη, αγνότητα και καλοσύνη.

Μια παράσταση που αξίζει να την παρακολουθήσουν όσοι δεν μπόρεσαν μέχρι τώρα.

Το κοινό τίμησε χθες το βράδυ με την παρουσία του τον σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ και τους ταλαντούχους ηθοποιούς του, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα της "ΕΚΑΒΗΣ" στην Κατερίνη.

Το παρατεταμένο χειροκρότημα και ο ενθουσιασμός των παιδιών, ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τους συντελεστές του έργου, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού από την αρχή έως το τέλος της παράστασης.

Μια παράσταση που θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, αντί αυτών των παραστάσεων που έρχονται στην πόλη μας από όλη την Ελλάδα χωρίς να γνωρίζουμε τι παρουσιάζουν, τι ποιότητα έχουν και τι μηνύματα περνάνε στα παιδιά μας.

*Αυτό είναι κάτι το οποίο επισήμανε στο τέλος της παράστασης ο συμπολίτης μας σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ, εκφράζοντας την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε από τα σχολεία της πόλης μας. (σε λίγο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο με τις δηλώσεις του σκηνοθέτη)

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του έργου και στους υπεύθυνους των "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2017" που το συμπεριέλαβαν στο φετινό τους πρόγραμμα.


























































*ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr