Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των συμπολιτών μας στην εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον Άγιο Σπυρίδωνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ‘’ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ‘’. 

Η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών κρίνεται ικανοποιητική και συμμετείχαν σ’ αυτή πολίτες από διάφορα μέρη του Νομού μας. Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Λέφας Γρηγόριος όλα τα μέλη του Δ.Σ καθώς και οι αντιπρόσωποι του συλλόγου στην Π.Ο.Σ.Σ κ.κ. Κατσιούλας Απόστολος αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ και Κουτρουλός Χρήστος. 

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου και αρμόδιος για την Τράπεζα Εθελοντικής Αιμοδοσίας τόνισε ότι η προσπάθεια του συλλόγου δεν σταματά εδώ, δράσεις εθελοντισμού θα επαναληφθούν, δίνοντας την ευκαιρία στους συνανθρώπους μας να εκφράσουν ευαισθησία και αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας καθώς και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη συνεργασία.


Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου