Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στη νέα Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, για την εκλογή της. Εύχομαι από καρδιάς γόνιμη θητεία και καλή δύναμη στο υπεύθυνο έργο, το οποίο αναλαμβάνει.

Συγχαίρω επίσης, τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Είμαι βέβαιος, ότι, και το νέο Δ.Σ. θα εργαστεί μεθοδικά, με ενωτικό πνεύμα και με γνώμονα τις αρχές που διαχρονικά διέπουν τον δικηγορικό σύλλογο και τη λειτουργία του, θα ανταποκριθεί με πληρότητα και συνέπεια στις δυσκολίες της αποστολής του. Καλή επιτυχία, γιατί το αξίζει ο τόπος και η δικαιοσύνη.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στη νέα Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, κ. Ασημίνα Στρίμπα, για την εκλογή της και της εύχομαι υγεία, δημιουργική θητεία και δύναμη για την επίτευξη των στόχων της και την ευόδωση του προγράμματός της για το σύλλογο και τον κλάδο.

Παράλληλα, συγχαίρω και για το δημοκρατικό, σοβαρό και αξιοπρεπή προεκλογικό αγώνα που έδωσαν με τον αξιόλογο συνάδελφο, κ. Γεώργιο Μπαλάτο, για την προεδρία του συλλόγου, προκειμένου να προασπιστεί το δικηγορικό λειτούργημα. Συγχαρητήρια εκφράζω και στους συναδέλφους, που εξελέγησαν μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.


Με εκτίμηση,

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου