Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Μουσικοφίλων Πιερίας ‘’Πέτρος ο Πελοποννήσιος’’ πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Οι χορωδίες μας τραγούδησαν ελληνικά Χριστούγεννα με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια του Δωδεκαημέρου, πλαισιωμένα από ανάλογους οργανικούς σκοπούς καθώς και ένα... λαϊκό παραμύθι, από την αφηγήτρια κα Μαρία Παπακωνσταντίνου , μέλος του Συλλόγου Παραμυθάδων Καβάλας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το μαθητικό ορχηστρικό σύνολο του Συλλόγου.


Συμμετείχαν οι μουσικοί: Νίκος Βαρελάς(κρουστά), Χρυσόστομος Βλέτσης(ούτι), Διονύσης Ευθυμιάδης(κανονάκι), Γιώργος Κουνατίδης(νέι), Παναγιώτης Σακκούλας(πολίτικο λαούτο), Νίκος Κουνατίδης(βιολί/μουσική επιμέλεια).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης καθηγούμενος της Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου π. Μάξιμος Κυρίτσης.

Ευχαριστούμε θερμά τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας. Ιδιαιτέρως δε, οφείλουμε πολλές ευχαριστίες στον Διευθυντή του 18ου Δημοτικού κ. Χρήστο Βιδάκη και το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου για την ουσιαστική βοήθεια και συνδρομή στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου για την παραχώρηση των απαραίτητων βάθρων για τις χορωδίες μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.