Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Γιορτή Αγάπης στη ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης-Πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και χαμόγελα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Γιορτή Αγάπης στη ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης-Πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και χαμόγελα!
Ιδιαίτερα μεγάλη ανταπόκριση είχε το κάλεσμα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης που κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες τροφίμων αλλά και ρούχων και παιχνιδιών στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης με τον τίτλο «Γιορτή Αγάπης» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στην Κατερίνη.


Μεγάλος αριθμός μελών αλλά και στελεχών του κόμματος καθώς και πολίτες επισκέφθηκαν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και προσέφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, ανταλλάσσοντας ευχές και συμμετέχοντας στην δράση αλληλεγγύης και αγάπης για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Μπουφές με χριστουγεννιάτικα εδέσματα, εορταστικό κλίμα, κάλαντα, ζεστό κρασί και πολλά χαμόγελα συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, σημείωσε πως η δράση είχε τόσο συμβολικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα αφού στόχος ήταν εκτός από το να συγκεντρωθεί πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ρούχων, να δοθεί το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης. Και ο στόχος επετεύχθη με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είπε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο., κι αυτό μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

Ο κ. Κουλκουδίνας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη της Ν.Δ. αλλά και τους πολίτες που πρόσφεραν ο καθένας ο,τι μπορούσε και όλους εκείνους που επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας για να συμβάλλουν στη μεγάλη προσπάθεια.

Να σημειώσουμε πως τη «Γιορτή Αγάπης» στήριξαν με την παρουσία και την προσφορά τους σε τρόφιμα και ρούχα ο Βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ.Μαυρίδου, δημοτικοί σύμβουλοι, συλλογικοί φορείς, μέλη της Ν.Δ. και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, ο Βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα και προσέφεραν τα τρόφιμα και τα ρούχα που συγκέντρωσαν, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα επισκέφθηκαν και προσέφεραν παιδικά ρούχα και τρόφιμα σε οικογένεια της Ράχης Πιερίας, που έχασε το σπίτι της από πυρκαγιά πριν από έναν περίπου μήνα.