Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Πρόεδρος των Η.Π.Α : "Όλοι μας είμαστε παιδιά του Θεού." (ΒΙΝΤΕΟ)


Με μια συγκλονιστική ομιλία ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ κατά την τελετή ανάματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου, έστειλε το μήνυμα ότι "Όλοι μας είμαστε παιδιά του Θεού."
Μίλησε για τον Θεό, τον Ιησού Χριστό, για την Πατρίδα και την οικογένεια, την στιγμή που η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων βάλουν κατά όλων αυτών.


Ο συμβολισμός όλων όσων είπε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι τεράστιος και δυστυχώς αν προσπαθήσουμε να κάνουμε μια σύγκριση με τους δικούς μας ηγέτες, τους ηγέτες μιας χριστιανικής και ορθόδοξης χώρας όπως είναι η Ελλάδα, το αποτέλεσμα είναι άκρως απογοητευτικό...

Από την ομιλία του Προέδρου των Η.Π.Α. , την υπέροχη τελετή, το όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο, την φάτνη με τον Χριστό που κοσμεί τον Λευκό Οίκο, τι από όλα αυτά βλέπετε στην χώρα μας;





Είμαστε μια ορθόδοξη χριστιανική χώρα, οι ηγέτες μας είναι;



Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ κατά την τελετή ανάματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου:

"Περίμενα αυτή την ημέρα όλη τη χρονιά να έρθει. Για όλους εμάς τους Χριστιανούς τα Χριστούγεννα είναι μια ευλογημένη ημέρα όπου γιορτάζεται η γέννηση του Κυρίου μας και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού.

Η γέννηση του Χριστού είναι το δώρο αγάπης του Θεού προς την ανθρωπότητα.

Το μήνυμα των Χριστουγέννων δεν είναι τι έχουμε, αλλά τι είμαστε.

Όλοι μας είμαστε παιδιά του Θεού.

Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων και για αυτό αυτή η γιορτή είναι ευλογημένη.

Ευχαριστώ, τον Στρατό μας που σε όλο τον κόσμο αγωνίζεται για την ασφάλεια της πατρίδας μας, την Αστυνομία που φροντίζει να υπάρχει τάξη και ασφάλεια στους δρόμους μας και τις περιουσίες μας. 

Ευχαριστώ τους δασκάλους μας και τους ιερείς μας.

Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τις αμερικανικές οικογένειες, γιατί η οικογένεια είναι ο θεμέλιος λίθος της ζωής μας, της κοινωνίας μας.

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους, ο Θεός να ευλογεί και να προσέχει την Αμερική.


Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους σας."



Δείτε στο βίντεο όλη την τελετή: