Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2018 – Ευχές και πίστη για την επικράτηση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση η ποδοσφαιρική ομάδα των Πιερίδων Μουσών έκοψε την βασιλόπιτα της για το 2018 στο στην ταβέρνα «Μπέμπης» στο Σβορώνο.


Τυχερή η Χριστίνα Βίσμπα

Αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, οι παίχτριες, ο προπονητής και το Δ.Σ. κάθισαν σε ένα μεγάλο ενιαίο τραπέζι για την κοπή της πίτας και ένα «οικογενειακό» δείπνο το οποίο ήταν χορηγία της εταιρείας “AFG Solaren ΜΕΠΕ green energy shop” (Παύλος Κραγιόπουλος).

Η πρόεδρος κ. Παρασκευή Ζιώγα αφού ευχήθηκε σε όλες και όλους υγεία – καλούς αγώνες και επιτυχίες στους στόχους της ομάδας και στην καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά, έκοψε την βασιλόπιτα η οποία ήταν προσφορά του Αρτοποιείου «Τσαουσίδης». Τυχερή για το 2018 ήταν η Χριστίνα Βίσμπα η οποία κέρδισε μια φόρμα προσφορά του καταστήματος MegaStore Συμεωνίδης.

Η «οικογένεια» των Πιερίδων Μουσών συνέχισε με ένα εξαιρετικό δείπνο σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, πολλά χαμόγελα. Η αισιοδοξία για την θετική πορεία της ομάδας δεν κάμφθηκε από το ισόπαλο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα, αφού οι Πιερίδες Μούσες, με το αήττητο σερί των πέντε αγώνων μέχρι τώρα, παραμένουν μόνες πρώτες με 13 βαθμούς.