Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Σάββατο 3 Μαρτίου βιωματικό εργαστήριο με θέμα:"Δεξιότητες Επικοινωνίας - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις σχέσεις μας"

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η Ιωάννα Τσετιανού HnD Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης & Συνεξάρτησης (Κ.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια Ζεύγους EFT.Επικοινωνία (μέρος 2ο) Σε αυτήν την συνάντηση μας ,θα αναφερθούμε σε εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την επικοινωνία μας λειτουργικότερη!

τι μας αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος;

ποιος είναι ο κώδικας της συμπόνοιας και της ενσυναίσθησης ;

ποια στερεότυπα κρύβονται πίσω από τις συμπεριφορές μας και μας επηρεάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουμε;

πως μπορούμε να εκφράζουμε με ακρίβεια αυτό που θέλουμε, χωρίς να χάνουμε το δίκιο μας ή να "τσαλαπατάμε" τον άλλο και πολλά άλλα ! (το εργαστήριο περιλαμβάνει ασκήσεις ρόλων και χρειάζεται ενεργή συμμετοχή των μελών της ομάδας)

Είναι το δεύτερο μέρος, συνέχεια του πρώτου το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει συμπληρωθεί και γιαυτό το λόγο η είσοδος δεν είναι ελεύθερη για το κοινό. Επιφυλασσόμαστε για μία βιωματική ομιλία με την Ιωάννα Τσεντιανού που θα είναι ανοιχτή για το κοινό στον επόμενο κύκλο των εκδηλώσεων της "Μητέρας γη"


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο "ΔΙΑΜΑΝΤΙ YOGA" τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενίαΟικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"
www.motherearth.gr & union@motherearth.gr