Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η 1η μαθητική συνάντηση του Γυμνασίου Περίστασης με την οργανωτική ομάδα (ΚΠΕ Κορδελιού και Βερτίσκου, Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και 7ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης).

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της πολιτιστικής ομάδας «Περί και Στάση στην Εικόνα» του Γυμνασίου Περίστασης, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο θεματικό δίκτυο « Κλικ, προστάτευσέ το», του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, πήραν μέρος στην 1η μαθητική συνάντηση του δικτύου, στην Θεσσαλονίκη.


Εκεί, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με μαθητές πολλών άλλων Γυμνασίων και Λυκείων, να ανακαλύψουν και να αποτυπώσουν με το φακό τους τις ομορφιές της Άνω Πόλης και των Κήπων του Πασά. Μέσα από ένα ομαδικό παιχνίδι, περιηγήθηκαν στα στενά της Άνω Πόλης, γνωρίστηκαν με παιδιά από άλλες περιοχές, με τα ίδια ενδιαφέροντα, απόλαυσαν δραστηριότητες του σχολείου υποδοχής και πήραν μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

Έζησαν μια ανεπανάληπτη εκπαιδευτική εμπειρία και ευχαριστούν όλη την οργανωτική ομάδα της συνάντησης (ΚΠΕ Κορδελιού και Βερτίσκου, Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης ).

Η Διευθύντρια
Κωνσταντίνα Μπέη