Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πιερίας έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει την Τετάρτη 11 Απριλίου στις έντεκα (11) το πρωί, στο Ξενοδοχείο Grand Platon στην Παραλία, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΟ, με κύριους ομιλητές τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων, Κο. Ζήση Βρύζα και τoν προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κ15 Κο. Θόδωρο Ελευθεριάδη.


Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να ρωτήσουν τους ομιλητές, σχετικά με την επαναδημιουργία από την ΕΠΟ, της “μικρής” Εθνικής ομάδας των Παίδων και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Τόκας Δημήτριος Τσακνάκης


Ευχαριστήριο για την προσφορά Αγάπης των Διαιτητών, Παρατηρητών διαιτησίας και Παρατηρητών αγώνων στο Γιώργο Λαφατζή.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Επιτροπής Διαιτησίας, του Συνδέσμου Διαιτητών και των Παρατηρητών αγώνων για τη συγκέντρωση όλου του ποσού των αμοιβών τους, την προηγούμενη αγωνιστική (31η Μαρτίου και 1η Απριλίου), με σκοπό την κάλυψη μέρους των εξόδων νοσηλείας του άτυχου διαιτητή, οικογενειάρχη και πατέρα Γιώργου Λαφατζή, που συνεχίζει τον αγώνα αποκατάστασης της υγείας του, μετά το άτυχο συμβάν που είχε κατά τη διάρκεια απλής χειρουργικής επέμβασης, πριν από μερικούς μήνες.

Είναι η δεύτερη φορά κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που οι συνάδελφοι του Γιώργου και όχι μόνον, δείχνουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους σε ένα δοκιμαζόμενο μέλος τους, σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον οποίο ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα υγιή και πάλι κοντά μας.

Θερμά Ευχαριστώ σε όλους,

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Τόκας Δημήτριος Τσακνάκης