Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Συγχαρητήρια επιστολή της διευθύντριας Σοφίας Σκούμπα - Πατσαρίκα στη θεατρική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική παράσταση “και ενθυμήθηκα πως ήμουν γυναίκα” στις μαθήτριες, στους μαθητές και στις εκπαιδευτικούς κα. Ντουλαπτσή Μαρία και κα. Βατζόλα Βάλια, συντονίστριες της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης.






Οι καθηγήτριες και τα παιδιά της ομάδας δούλεψαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς πολλές ώρες με κέφι δημιουργικό, με έμπνευση και με εντυπωσιακά συνεργατικό πνεύμα. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους κόπους και το μεράκι τους. Το θέαμα που μας πρόσφεραν την Παρασκευή 25 - 05 - 2018 είχε αισθητική, είχε ενέργεια, είχε θαυμάσια εκτέλεση από τους ερμηνευτές, αν και απαιτητικό. Κυρίως είχε νόημα, προκάλεσε συναίσθημα και στοχασμό. Τα παιδιά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μίας μαθητικής παράστασης.

Οι δύο πολυτάλαντες καθηγήτριες που εμπνεύστηκαν την παράσταση ανταποκρίθηκαν με επαγγελματισμό στη διασκευή των κειμένων, στη σκηνοθεσία, στην οργάνωση και στην επιμέλεια της παράστασης.

Η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου σας ευχαριστούμε θερμά. Η θεατρική ομάδα είναι ένα από τα κοσμήματα για το σχολείο μας.


Η διευθύντρια
Σοφία Σκούμπα - Πατσαρίκα