Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΠΟΠΣΜ : Να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας για την Μακεδονία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

"Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ένα όνομα που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». Μετά από την προκλητική και προσβλητική προς τους Έλληνες στάση της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα, έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στον ανώτατο άρχοντα της χώρας.

Είναι εκείνος που οφείλει θεσμικά να διασφαλίζει το εθνικό συμφέρον και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Καθήκον του είναι να διασφαλίζει τη λαϊκή κυριαρχία που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του δημοκρατικού πολιτεύματος. Από εδώ, από την Αμφίπολη καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας. Να αποτρέψει την ανιστόρητη εθνογέννεση των ψευδομακεδόνων των Σκοπίων που εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη. Τον καλούμε να εκφραστεί ΔΗΜΟΣΙΑ και να αποτρέψει την εθνική προδοσία που συντελείται. Τον καλούμε να απαιτήσει από την κυβέρνηση να γίνει σεβαστή η βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού και σε περίπτωση που δεν εισακουσθεί τον καλούμε να παραιτηθεί, για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, πριν ολοκληρωθεί η εθνική προδοσία. Θα μείνει στην Ιστορία ως ο Πρόεδρος που αγαπούσε την Πατρίδα του.


*ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΠΣΜ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (Αμφίπολη) ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 6500 ORIGINAL ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ