Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Η διατροφολόγος Ευαγγελία Παρμαξίδου & τα ενεργειακά ποτά στο ΕΝΕΓΥΛ Κατερίνης

Η διατροφολόγος, Ευαγγελία Παρμαξίδου, επισημαίνει τους κινδύνους από την ευρεία κατανάλωση ενεργειακών ποτών στους εφήβους, με αφορμή την επίσκεψή της και την αντίστοιχη βιωματική δράση, σε ομάδα μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης (3-5-2018).

Η Ευαγγελία Παρμαξίδου -απαντώντας στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις του Νίκου Κολίτση-, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις καταστροφικές συνέπειές τους και προτείνει εναλλακτικές επιλογές για παιδιά και εφήβους.


Στη δράση αυτή, η διατροφολόγος (Ευαγγελία Παρμαξίδου, 16ης Οκτωβρίου 17Α, Κατερίνη, τηλ. 2351600859), συνεπικουρείται από την κοινωνική λειτουργό του σχολείου, Ευγενία Παπαδοπούλου, η οποία, με τη σειρά της, εστιάζει στο ρόλο της οικογένειας και στην απόκτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής, μέσα και από τα γονεϊκά πρότυπα.

Η επίσκεψη της διατροφολόγου, εντάσσεται στο πρόγραμμα "ΜΜΕ & Περιβάλλον", που πραγματοποιείται στο σχολείο την τρέχουσα σχολική χρονιά, με στοχευμένα θέματα που άπτονται των ιδιαίτερων αναγκών των μαθητών και των μαθητριών της σχολικής μονάδας.