Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ηρακλής Θεσσαλονίκης: "Όχι στην απονομή στέψης από την ΕΠΟ".

Μετά τα όσα σχεδιάζουν στην Super League για αλλαγή κανονισμών ώστε να μην υποβιβαστούν ποδοσφαιρικές ομάδες λόγω μη αδειοδότησης (για τον λόγο δηλαδή που υποβίβασαν τον Ηρακλή) η διοίκηση του Ηρακλή προέβη σε μια κίνηση αντάξια της ιστορίας και του ήθους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Αποφάσισε να μην επιτρέψει σε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ να κάνει απονομή στέψης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής που κατέκτησε φέτος ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

Το αίσθημα της αδικίας και της μη αξιοκρατίας διακατέχει όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή αλλά και όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους της χώρας. 

Πρώτα υποβιβάζουν τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μετά αλλάζουν τους νόμους για να μην υποβιβαστούν άλλες ομάδες!!!


Η ανακοίνωση του Ηρακλή:


"Μετά και την χθεσινή απόφαση της Super League για την αλλαγή των ποινών του κανονισμού αδειοδοτήσεων και την στάση που κράτησαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στον ιστορικότερο Σύλλογο της Βορείου Ελλάδος τον Ηρακλή μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να ματαιώσει την απονομή στέψης του Πρωταθλητή από αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που κέρδισε ο Ηρακλής είναι παντοτινό αλλά και χαραγμένο μέσα του. Είναι αυτό της αξιοπρέπειας και της αυτονομίας, ένα αγαθό που φέτος του το παρείχε ο κόσμος του και μόνο, από το προσωπικό του υστέρημα.

Τα τρία αστέρια είναι οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον μας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί από που δεν έπεσε ποτέ πιο δυνατός και σίγουρα πιο σοφός από ποτέ. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα είναι ανένταχτος απέναντι σε λυκοφιλίες, σε ανιαρές συμμαχίες και σε κυκλώματα που ρήμαξαν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια."