Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με το κλείσιμο της Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων της, στις ανδρικές κατηγορίες (Πρωταθλήματα, Κύπελλο)...

τους αγώνες υποδομής, τους αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (ΑΕΠ Ηρακλής 1908, Πιερικός, Α.Ε. Καρίτσας), τους αγώνες των Γυναικείων ομάδων (Νεφέλες στην Β’ Εθνική και ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ στη Γ’ Εθνική) και τους Αγώνες των ομάδων του Αιγινιακού (Α’ και Β’) στη Football League.

Αρχικά, θερμά συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, τον Διευθυντή κο. Γεώργιο Τζήμα, τους Υποδιευθυντές κ.κ. Γεώργιο Κουκουσέλα και Χρήστο Λένο, τους Διοικητές των τμημάτων, τους Αξιωματικούς και όλα τα Στελέχη σε κάθε επίπεδο, για την ουσιαστική και αποτελεσματική αρωγή τους, όπου παρέστη η ανάγκη.


Ακολούθως, το Σώμα Σαμαρειτών Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ., τον Αρχηγό κο. Δημήτρη Κατιρτζή και όλους τους εθελοντές, με την ακούραστη προσφορά. Πιστεύουμε πως η συνεργασία μας, θα συνεχιστεί και θα ενταθεί κατά τις επόμενες περιόδους.


Τις επιχειρήσεις Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. (Νερά ΔΙΟΣ), Kalas group (Σαλάτες 17 & ΒΕΜ) και Συμεωνίδης Megastore, οι οποίες στήριξαν εμπράκτως κάθε προσπάθεια και εκδήλωση της ΕΠΣ, καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.


Τους Δημάρχους των τριών Δήμων της Πιερίας, τον πρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π. Κατερίνης και το προσωπικό των Δήμων, για τις προσπάθειες που καταβάλουν στην κατεύθυνση της αρτιότητας και της πληρότητας των αγωνιστικών χώρων.


Τη Βουλεύτρια Πιερίας Κα. Ελισάβετ (Μπέτυ) Σκούφα και τους Βουλευτές κ.κ. Αστέριο Καστόρη, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, Χάρη Τζαμακλή, για την πολύτιμη και ουσιαστική συνδρομή τους, στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αναβάθμιση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Ένωσης.


Τις Διοικήσεις όλων των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣ, τους Προπονητές, Αθλητές και Φιλάθλους της κάθε ομάδας ξεχωριστά, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν εντός των -καλώς εννούμενων- αθλητικών πλαισίων.

Ευχαριστούμε επίσης, τους γονείς των νεαρών αθλητών στα τμήματα υποδομής, για τις δικές τους προσπάθειες να οδηγήσουν τη νεολαία μας στους αγωνιστικούς χώρους, στα γήπεδα, εκεί όπου μόνον χρήσιμες παραστάσεις και συνήθειες θα αποκτήσουν για το μέλλον τους.


Τέλος, για την τελετή λήξης Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Τσιντώτα, τον Κυριάκο Σαββίδη, τον Άγγελο Καρατάσιο, το Νίκο Γκοτζαμανίδη και τις ΠΑΕ όπου ανήκουν (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος), για τη χαρά που έδωσαν στα νεαρά παιδιά των υποδομών, με την παρουσία τους.
Τους ευχόμαστε τα καλύτερα, για τις καριέρες τους στο Ποδόσφαιρο και τη ζωή.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

ο Πρόεδρος ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Τόκας Δημήτριος Τσακνάκης