Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Συνάντηση του Δ.Σ. της Έν.Αστ.Υπαλ. Πιερίας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, συναντήθηκε με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας...

κο Τζαμακλή Χαρίλαο, κα Σκούφα Ελισάβετ και κο Καστόρη Αστέριο, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας.


Από πλευρά μας ζητήθηκε η άμεση ενίσχυση με αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού κατά την θερινή περίοδο για την κάλυψη των ήδη αυξημένων αναγκών του Α.Τ. Δίου Ολύμπου. Επίσης η ενίσχυση με προσωπικό της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας κατά τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις, μιας και τα προηγούμενα δύο έτη δεν μετατέθηκαν συνάδελφοι προς την Πιερία.

Ζητήθηκε ο εφοδιασμός των Υπηρεσιών μας με νέα υλικοτεχνικά μέσα (κράνη και υλικά για την διμοιρία υποστήριξης, κράνη και στολές για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αλεξίσφαιρα), καθώς και με νέα οχήματα (έγχρωμα και συμβατικά επιβατικά αυτοκίνητα, καθώς και μοτοσυκλέτες).

Τέθηκε το ζήτημα της αντικατάστασης της υπάρχουσας σκοπιάς της Δ/νης Αστυνομίας Πιερίας με σύγχρονη αλεξίσφαιρη, που θα καλύπτει τις προδιαγραφές ασφαλείας για την καλύτερή δυνατή προστασία των συναδέλφων μας που εκτελούν καθήκοντα σκοπού.

Οι κ.κ. Βουλευτές άκουσαν τους προβληματισμούς μας, δηλώνοντας πως θα κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου απαιτηθεί για την επίλυση των προβλημάτων μας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΗΣ Δημήτριος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ Παναγιώτης