Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Στα πλαίσια των δράσεων των πολιτιστικών συλλόγων του Ν.Πιερίας ,που αντιτίθενται και καταδικάζουν το ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας, εντάσσεται και η ενημέρωση του κόσμου γύρω από αυτό το υψίστης σημασίας Εθνικό ζήτημα.

Για αυτό το λόγο έχουμε προγραμματίσει δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις από 2 αναγνωρισμένους και καταξιωμένους ομιλητές:

1) Την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 20.00 στο συνεδριακό κέντρο Εκάβη θα μιλήσει ο Στρατηγικός Σύμβουλος κ. Νίκος Λυγερός με θέμα :ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

2)Το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 19:00 στο συνεδριακό κέντρο Εκάβη θα μιλήσει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων κ. Γιώργος Τάτσιος με θέμα: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε και να κατανοούμε από όλες τις πλευρές το προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο του Εθνικού αυτού ζητήματος γιατί μόνο από την επισταμένη γνώση μπορούν να προκύψουν οι καλύτερες προτάσεις αντιμετώπισης. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού Πιερίας αντιστέκονται, μάχονται, ενημερώνουν και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις ειρηνικές τους δράσεις για την προάσπιση της Εθνικής τους ταυτότητας και υπόστασης ,για τη διαφύλαξη της Ελληνικής ιστορίας του πολιτισμού και της παράδοσης.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!.

Για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ν.Πιερίας

Η Συντονιστική Επιτροπή :

Ιωάννα Κωνσταντινίδου
Ηλέκτρα Μπίντα
Δημήτρης Αμπερίδης
Όλγα Παπαθανασίου