Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Summer Party από το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών οι "Ολυμπιάδες"

"Με πολλή μεγάλη επιτυχία έγινε το Summer Party που διοργάνωσε το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών οι "Ολυμπιάδες",την Παρασκευή 06 Ιουλίου στο VERANDA στην πλάκα Λιτοχώρου.

Ήταν μια ωραία βραδιά στο καταπληκτικό περιβάλλον του Veranda,με ζωντανή ποιοτική μουσική και ευχάριστη διάθεση,η οποία έκλεισε όμορφα μια δημιουργική χρονιά του Παραρτήματος,γεμάτη αξιόλογες δράσεις.

Η εκδήλωση είχε κοινωνικό σκοπό και ήταν αφιερωμένη στην οικονομική στήριξη συμπολίτη μας που δοκιμάζεται από σοβαρό πρόβλημα υγείας.Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους,εκτός από τα μέλη και τους πολυπληθείς φίλους και φίλες των "Ολυμπιάδων"που συνέβαλαν στην επιτυχία της,η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου,ο Δήμαρχος Κατερίνης κος Σάββας Χιονίδης,ο Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου κος Κώστας Δημόπουλος ,Δημοτικοί σύμβουλοι,ο σύλλογος "Γυναίκες εν Δράσει", η πρόεδρος της Διασωστικής Πιερίας και μέλη τοπικών συλλόγων.


Η πρόεδρος και το Δ.Σ των Ολυμπιάδων,ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους τους, για την συγκινητική στήριξη τους σε όλες τις δράσεις τους,η οποία τους δίνει την ελπίδα και την δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους που είναι και η αλληλεγγύη, η στήριξη της γυναίκας και της οικογένειας γενικότερα. Σας ευχαριστούμε θερμά, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο."


-------------------------------------------------------------------
Olympiades Panathinaiki
"Παναθηναϊκή" Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών
Παράρτημα Πιερίας "Ολυμπιάδες"