Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΔΡΑΜΜΑΤΑ»

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. η θεατρική ομάδα «ΑΤΑΚΑ» δίνει εκτάκτως μία ακόμη παράσταση με το φετινό της πρωτότυπο έργο «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΔΡΑΜΑΤΑ».


Η «ΑΤΑΚΑ» έχει καθιερωθεί πια ως πρωτοπορία στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου καθώς συγκεντρώνει πλήθος ταλαντούχων δημιουργούν και ανεβάζει πρωτότυπες και αποκλειστικά δικές της παραγωγές άρτιες σε κείμενα, στίχους, μουσική, χορογραφίες που στο σύνολό τους αποδίδονται εξαιρετικά από μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων,ερασιτεχνών ηθοποιών.

Το έργο «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ... ΔΡΑΜΑΤΑ» είναι επίσης μια πρωτότυπη δημιουργία της ίδιας της ομάδας από τα κείμενα μέχρι τους στίχους, από τη μουσική μέχρι τις χορογραφίες, τα σκηνικά και τα κοστούμια... και με μια σειρά από ιστορίες που εκτυλίσσονται ταυτόχρονα, ξεκινά με τολμηρή πολιτική και κοινωνική σάτιρα για να καταλήξει στο τεράστιο ανθρώπινο δράμα: «την ακραία φτώχεια, την ανασφάλεια, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την προσφυγιά, τον πόλεμο και το θάνατο...»

Μέσα από αυτές τις ιστορίες διέρχεται παραστατικά όλο το φάσμα της επικαιρότητας στο βαθμό που η λαϊκή μούσα προλαβαίνει να τη συλλάβει, να την καταγράψει και να την καταγγείλει σε όλους τους τόνους με λόγο, κίνηση, βίωμα και συλλογικό ανάστημα.

Το έργο γράφει και σκηνοθετεί ο Σάκης Στρογγύλης καθώς επίσης και τους στίχους των τραγουδιών της παράστασης.

Η Έφη Καπετανάκου γράφει τη μουσική για τα τραγούδια και επιμελείται συνολικά το μουσικό μέρος.

Η Σίσσυ Πολυδώρου ερμηνεύει αποκλειστικά τα νέα τραγούδια ενώ ο Στέλιος Ζορμπάς στήνει τις χορογραφίες...

Δεκάδες ακόμη ταλαντούχοι συντελεστές και ηθοποιοί απαρτίζουν αυτή την εκπληκτική παραγωγή με τη δουλειά τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το έργο δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ