Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΟΝΝΕΔ Πιερίας - Ανακοίνωση

Είναι λογικό ότι για να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία οποιοδήποτε πρώην μέλος της, το οποίο τα τελευταία κρίσιμα έτη για τη χώρα μας συμμετείχε ενεργά στην εξουδετέρωση κάθε κατάκτησής της με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια βρισκόταν ενάντια στη σημερινή ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη...

οφείλει να το κάνει «αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος και το ότι παρασύρθηκε από το κύμα του λαϊκισμού που δυστυχώς για τη χώρα μας κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου μας». 

Η δε επιστροφή αυτή καλό είναι να κρίνεται «στα αρμόδια όργανα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για αξιολόγηση και απόφαση αποδοχής της.» Τα σημερινά λόγια του Προέδρου της ΝΟΔΕ. ΝΔ Πιερίας μας βρίσκουν σύμφωνους.


Ωστόσο, όταν το υποψήφιο μέλος δεν εκφράζει κάποια μετάνοια δηλώνοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και καλεί καθυστερημένα σε ενότητα και συνεργασία φαίνεται να παραβλέπει την μέχρι πρότινος αντίθεσή του - με τα ίδια ακριβώς δεδομένα - να το πράξει.


Τέλος, σε αναρμόδια στελέχη που πριν από την «αξιολόγηση και απόφαση αποδοχής από τα αρμόδια όργανα του κόμματος» αυθαίρετα διακρίνουν σε τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές ωριμότητα και ειλικρίνεια, συνιστούμε να αφουγκράζονται καλύτερα τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και τους πολίτες, που πλέον είναι οργισμένοι από τα στελέχη και τη δράση του καταστροφικού φαινομένου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Να κρίνουν αυστηρότερα καταστάσεις και πρόσωπα, ακόμη και αν πρόκειται για παλιούς συνοδοιπόρους, φίλους ή συγγενείς.


Ο καιρός απαιτεί σύνθεση και συνεργασίες σε αξιόπιστη και υπεύθυνη βάση, αλλά και αποφασιστική καταδίκη και εξάλειψη του εγκληματικού λαϊκισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.


Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ Πιερίας