Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Έγινε στην Εκάβη η παρουσίαση της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε επαγγελματικά πλαίσια - Παρουσίαση της σχολής ποδοσφαίρου. Έγινε την Κυριακή στις 20.30 μ.μ. η παρουσίαση και ο προγραμματισμός της σχολής ποδοφαίρου ΣΦΚ Πιερικός.

Ο υπεύθυνος τύπου της διοίκησης και της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ Πιερικός Ανδρέας Ν. Ρουμελιώτης παρουσίασε τον στόχο και την φιλοσοφία της νέας διοίκησης, που είναι η οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ σε επαγγελματικά πλαίσια με κανόνες που διέπονται από εσωτερικό κανονισμό που εκφράστηκαν στην χθεσινή ομιλία, αλλά και θεσμικές αλλαγές που επισημάνθηκαν και θα εκφραστούν με την τροποποίηση του κατασταστικού του συλλόγου μετά από εισήγηση του κ. Ρουμελιώτη στο Δ.Σ. του Πιερικού.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση στην συνέχεια του προγράμματος της σχολής ποδοσφαίρου από τον τεχνικό διευθυντή κ. Ιωάννη Μυστακίδη και τον επιστημονικό συνεργάτη στης σχολής κ. Νικόλαο Τσαγκαλίδη. Μία πολυσέλιδη παρουσίαση , όπου αναλύτεια το πρόγραμμα και ο στόχος κάθε τμήματος υποδομής ανά μήνα και ανά έτος και που θα δίνεται μαζί με τις εγγραφές των παιδιών στην ακαδημία του Πιερικού στους γονείς και θα τηρείται στο μέγιστο από προπονητές - διοίκηση - γονείς και αθλητές σε βάθος πενταετίας. Ένα πρόγραμμα βασισμένο σε αξιόλογα και αξιόπιστα επιστημονικά ευρωπαικά πρότυπα.
Τρεις καινοτομίες για τον φετεινό Πιερικό είναι α) η αλλαγή της φιλοσοφίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με την νοοτροπία της συμμετοχής ποδοσφαιριστών μόνο από την Πιερία, πλην εξαιρέσεων που θα κάνουν την διαφορά στο αγωνιστικό τμήμα β) η δημιουργία της ομάδας ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β με προπονητή τον Λευτέρη Φωτιάδη που θα συμμετέχει στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πιερίας και θα είναι το σκαλοπάτι για τους ποδοσφαιριστές για να αγωνισθούν με την φανέλα της πρώτης ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και γ ) η οργάνωση - προγραμματισμός της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙερικός ηλικιών 5 έως 16 ετών σε γραπτό κείμενο καθώς και ο στόχος της σχολής ανά μήνα και έτος, που θα ετοιμάζει τους ποδοσφαιρστές για την συμμετοχή τους στην ομάδα ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β. Καινοτομίες που πανελλαδικά κάνουν αίσθηση στο χώρο του ποδοσφαίρου και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τον πυλώνα για την δημιουργία της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας του Πιερικού, που θα τον σέβονται όλοι στον πανελλήνιο.
Στην παρουσίαση της σχολής παρόντες ήταν όλοι οι προπονητές του Συλλόγου κ. Μπίλης, κ. Τσαγκαλίδης, κ. Μυστακίδης, κ. Ζακοβά, κ. Γρηγοριάδης και κ. Συμεωνίδης, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες του Συλλόγου σύμφωνα με την ομιλία του κ. Ρουμελιώτη θα αξιοποιηθούν όλοι οι προπονητές που κατέθεσαν το βιογραφικό τους στα γραφεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Την εκδήλωση διεύθυνε εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Κιραηλίδης, ο οποίος είναι και στην ομάδα της οργάνωσης της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ Πιερικός με τον κ. Ρουμελιώτη, ενώ παραβρέθηκαν από τον Δήμο Κατερίνης ο κ. Παυλίδης και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λιακόπουλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γονείς και παιδιά, που παρακολούθησαν την εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Απομένει η αγάπη και η στήριξη του κόσμου της Πιερίας στην νέα αυτή προσπάθεια της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ , αλλά και η συνεργασία όλων των ακαδημιών του νομού Πιερίας , που όπως δήλωσε ο κ. Ρουμελιώτης μέχρι σήμερα είναι πολύ περιορσμένη.
Ο Πιερικός ήταν και είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού μας, είναι το ζωντανό κύτταρο της Πιερικής κοινωνίας και απαιτεί σεβασμό και στήριξη.
Εγγραφές καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στα γραφεία του Πιερικού από τις 17.00 μμ μέχρι τις 20.00 μμ



Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ