Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Κλιμάκιο της Ν.Δ. την Παρασκευή στην Πιερία – Στο δρόμο για την 83η ΔΕΘ

Στην Πιερία θα βρίσκεται, την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο εξόρμηση στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε Μακεδονία και Θράκη, ενόψει της 83ης ΔΕΘ.

Το κλιμάκιο, το οποίο θα αποτελείται από τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τσιάρα, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Ιάσων Φωτήλα, Αν. Τομεάρχη Υγείας, Μάξιμο Χαρακόπουλο, Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών, τον Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννη Κουρινιώτη και τοπικά κομματικά στελέχη, θα επισκεφθεί τοπικές παραγωγικές μονάδες και κοινωνικούς φορείς της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα, η εξόρμηση θα ξεκινήσει το πρωί από τον Κολινδρό με επισκέψεις στη μονάδα εκτροφής γαλακτοπαραγωγής αγελάδων «φάρμα Γλυκός» και στη μονάδα τυποποίησης μανιταριών «Μανιτάρια Κολινδρού». Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την εταιρία παραγωγής παραδοσιακών σαλατών «Άλφα Γεύση» στην Κατερίνη, την κοινωνική δομή «Μέριμνα Παιδιού», την εταιρία επεξεργασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς Κωνσταντόπουλος Α.Ε - «OLYMP», ενώ το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με αγρότες του Δήμου Δίου Ολύμπου στη ΣΠΕΚΟ Βροντούς.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Παρασκευής και ώρα 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», έχει προγραμματιστεί πολιτική συγκέντρωση με ομιλητές τα μέλη του κλιμακίου.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΝΔ ξεφεύγει από τα στενά εθιμοτυπικά όρια της επίσκεψης στη Συμπρωτεύουσα και συγκροτεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων επισκέψεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Η ΝΔ σύσσωμη στη Β. Ελλάδα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία που μοχθεί, που παράγει, που εργάζεται και που αισιοδοξεί!


ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ