Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Παράλληλη δράση του Φεστιβάλ Ολύμπια εν Δίω στον Κορινό

Στα πλαίσια της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» πραγματοποιείται παράλληλη δράση στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Κορινού την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 μ.μ.


Τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» διεξάγονται για 6η συνεχόμενη χρονιά από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας- Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Πιερίας, τους Δήμους Πιερίας, τα Υπουργεία Παιδείας, Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και συνεργάζονται με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Οι παραστάσεις των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» διαρκούν εννέα ημέρες όσες και οι Πιερίδες Μούσες. Πρόκειται για μια αναβίωση των Ολυμπικών Αγώνων της Μακεδονίας και πραγματοποιούνται στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου και σε περιφερειακά αμφιθέατρα του Νομού μας.

Η συνεργασία των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» με την τοπική κοινότητα του Κορινού συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, φέτος με ένα πλούσιο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα. Τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» θα φιλοξενήσουν στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Κορινού χορευτικά και χορωδίες της Κύπρου, καθώς και όλους τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους του Κορινού.

Η Οργανωτική Επιτροπή των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας το Πρόγραμμα της Κυριακής στο ανοιχτό αμφιθέατρο Κορινού.

Αναλυτικά θα βρείτε το Πρόγραμμα παρακάτω:



ΚΥΡΙΑΚΗ 16/09/2018- Ώρα: 19:30 μ.μ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ
Στο ανοιχτό αμφιθέατρο Κορινού

19:30 μ.μ. Έναρξη- Χαιρετισμοί

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα:

Χορευτικός Όμιλος Ρύμβος Λευκωσίας

Δημοτική χορωδία Στρόβολου Κύπρου

Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων- Σύλλογος Κουμπαγιωτών Κορινού «Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης» και Θρακική Εστία Κατερίνης

Τμήμα χορού Συλλόγου Ανατολικορωμιλιωτών Κορινού

Χορευτικό Τμήμα Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Κορινού

Τμήμα χορού Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Κορινού