Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια αθλητική γιορτή ποδοσφαίρου γυναικών ήταν τα πρώτα φιλικά για την Ομάδα και την Ακαδημία

Στο φιλόξενο γήπεδο του Σβορώνου και με την αρωγή των Συλλόγων ΓΑΣ Σβορώνος και Αναγέννηση Σβορώνου οι Πιερίδες Μούσες οργάνωσαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια...

για την αγωνιστική Ομάδα αλλά και την Ακαδημία. Φιλοξενούμενη Ομάδα και Ακαδημία ήταν οι Αετοί FC ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Οι τεχνικοί των Ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλές παίχτριες από τον βασικό κορμό, νέες παίχτριες, αλλά και σχήματα και συστήματα παιχνιδιού ώστε να εκτιμήσουν το στάδιο της προετοιμασίας για να διαμορφώσουν ανάλογα το πλάνο της προετοιμασίας μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Ανάλογο ήταν και το παιχνίδι με τις Ακαδημίες. Η προπονήτρια της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών Λία Ζιώγα έχοντας πολλά νέα κορίτσια τους έδωσε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στον πρώτο τους φιλικό αγώνα.

Πολλοί ήταν οι φίλαθλοι που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο – ευνόησε και ο καλός καιρός- από Θεσσαλονίκη και Πιερία. Αποζημιώθηκαν από το θέαμα, από την πολύ καλή απόδοση των Ομάδων και των Ακαδημιών.

Ήταν ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ που φέτος ξεκινούν δυναμικά και προσδοκούν μια επιτυχημένη πορεία.

Ευχαριστημένοι δήλωσαν και οι τεχνικοί των Ομάδων και των Ακαδημιών από αυτό το δυνατό τεστ.

Το Δ.Σ. των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ευχαριστεί την ομάδα Αετοί FC και την Ακαδημία τους για την ανταπόκριση στο κάλεσα και την συμμετοχή σ αυτή την όμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου γυναικών. Ευχαριστεί για την παραχώρηση του γηπέδου στις Διοικήσεις του ΓΑΣ Σβορώνου και Αναγέννηση Σβορώνου.












 Πιερίδες Μούσες