Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πρόταση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Τρέχω για τον Δήμο Κατερίνης 2019».


Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» προτείνει οι αυτοδιοικητικές εκλογές του χρόνου να γίνουν με ένα διαφορετικό τρόπο από ότι γίνονται συνήθως.
Πολλά τα πλεονεκτήματα για τον τόπο μας!


Όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου με αφετηρία τον Άγιο Δημήτριο Πιερίας και τερματισμό τον Κορινό Πιερίας.


Η διαδρομή είναι 41,4 χιλιόμετρα και περπατώντας κάποιος την κάνει σε 8 ώρες και 29 λεπτά!

Προτείνουμε την πιο απλή και σύντομη διαδρομή (η άλλη εναλλακτική είναι να περάσουν από όλα τα χωριά του Δήμου Κατερίνης…), γιατί δεν επιθυμούμε να κουράσουμε ιδιαίτερα τους υποψήφιους και θέλουμε να τερματίσουν όλοι...

Όποιος υποψήφιος Δήμαρχος τερματίσει πρώτος, αυτός θα είναι και ο νέος Δήμαρχος της Κατερίνης!

Με τον ίδιο τρόπο θα εκλεγούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, βάση της θέσης που θα τερματίσουν!



Πλεονεκτήματα:



  • Δίνεται η ευκαιρία στους υποψήφιους να γνωρίσουν τον Δήμο Κατερίνης και να τον περπατήσουν από την μια άκρη του στην άλλη. Κάποιοι ή κάποιες θα περάσουν από μέρη που δεν τα έχουν δει ξανά...
  • Επίσης οι ψηφοφόροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους υποψήφιους, αφού μέχρι στιγμής τους βλέπουν πιο πολύ στα τοπικά μπλογκ και τις εφημερίδες να φωτογραφίζονται στην μια εκδήλωση μετά την άλλη.
  • Στην διαδρομή θα μπορούν οι υποψήφιοι να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές που θα τους προσφέρουν απλόχερα οι κάτοικοι των χωριών.
  • Μπορεί να μην κάνουν έργα και να πραγματοποιήσουν οι υποψήφιοι όσα θα μας υποσχεθούν, αλλά θα έχουμε τους πιο γυμνασμένους δημοτικούς σύμβουλους και Δήμαρχο!


---------------------------------


Στην διαδρομή θα υπάρχουν το ΕΚΑΒ, η Διασωστική Ομάδα, ο Ερυθρός Σταυρός κ.α. ώστε να προσφέρουν την βοήθεια τους σε όσους την χρειαστούν...

Αν έχει επιτυχία ο νέος αυτός τρόπος εκλογής υποψηφίων μπορούμε να τον εφαρμόσουμε και στις βουλευτικές εκλογές!