Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

H Aνάσταση της Ελλάδος

*Γράφει ο Δρ. Ηλίας Σταμπολιάδης

Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018 ημέρα της Εθνικής Επετείου, σε μία εποχή που η Ελλάδα θεωρείται νεκρή, ακούστηκε κατά συγκυρία στους Ορθοδόξους Ναούς το κατά Λουκά Ευαγγέλιο (Η-40) για την ανάσταση της κόρης του Ιαρείου που αν και όλοι την θεωρούσαν νεκρή...
ο Ιησούς Χριστός, μετά από παράκληση του πατέρα της, διέταξε με την θεϊκή του δύναμη το πνεύμα της και επέστρεψε αναστήνοντας έτσι το νεκρό σώμα της κόρης.


Κατά γενική ομολογία σήμερα η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος ψυχορραγούν από την οικονομική κατοχή των «Συμμάχων» μας της Δύσης, από την βιολογική εξόντωση με την υπογεννητικότητα, την φυγή των νέων και την αντικατάσταση του πληθυσμού με αλλόθρησκους αλλοεθνείς, από το εθνομηδενιστικό σύστημα εκπαίδευσης που επιβάλει δια της βίας μία άπατρις, άθεη και ανήθικη ψευδοαριστερή κυβέρνηση και από την απειλή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τους εχθρικά διακείμενους γείτονες που επιβουλεύονται όχι μόνο τα εδάφη και τις θάλασσες μας αλλά ακόμη και την ίδια την εθνική μας ταυτότητα και ιστορία.


Η σημερινή σύσταση του κοινοβουλίου από εκπροσώπους πελατειακά οργανωμένων κομμάτων δεν εκπροσωπεί την θέληση του εκβιαζόμενου λαού τον οποίο όχι μόνο αγνοούν αλλά δια στόματος των Βουλευτών, των Υπουργών, του Πρωθυπουργού αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας λοιδορούν κάθε προσπάθεια έκφρασης της θελήσεως του με συλλαλητήρια ή άλλους τρόπους διαμαρτυρίας χαρακτηρίζοντας τους σαν φασιστικές, ναζιστικές, εθνικιστικές, ρατσιστικές και λαϊκίστικες εκδηλώσεις.


Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη ασυνεννοησία μεταξύ των φορέων που αντιτίθενται σε αυτήν την κατάσταση είτε λόγω διασπαστικών ενεργειών του συστήματος και του διασυρμού τους μέσω των ΜΜΕ αλλά και επιμέρους προσπαθειών εκμετάλλευσης της διαμαρτυρίας για την δημιουργία πολιτικής καριέρας από καιροσκόπους που ουδόλως διαφέρουν από τους σημερινούς αργυρώνητους «λαϊκούς εκπροσώπους».


Μόνο ένας αδιαμφισβήτητος εθνικός φορέας θα μπορούσε να ενώσει τον λαό και να τον βοηθήσει να εκφράσει συνολικά την θέληση του πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και μικροσυμφέροντα. Αυτός ο φορέας δεν μπορεί να είναι άλλος από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ως εκφραστής του θείου θελήματος, της αλήθειας και φορέας της θείας χάριτος. Τυπικά φαίνεται να λείπει ό αντίστοιχος Ιάρειος, που θα παρακαλέσει προσπίπτοντας στους πόδας της Εκκλησίας, όμως επί της ουσίας αυτός υπάρχει και δεν είναι άλλος από την φωνή του δοκιμαζόμενου λαού που θλίβεται κάτω από οικονομικές πιέσεις, προσπάθειες ιστορικού εξαφανισμού και αλλοίωσης των ίδιων των αρχών που η ύπαρξη του συντηρεί και αποτελούν στόχο των δυνάμεων του σκότους για την επικυριαρχία τους όχι μόνο στον ελληνισμό αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα.


Ζητείται από την Εκκλησία της Ελλάδος να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να εκφράσει την θέληση του θέτοντας εαυτήν επικεφαλής μίας προσπάθειας συλλογής υπογραφών με αίτημα την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι της συμφωνίας των Πρεσπών. Μία τέτοια έκφραση του θελήματος του λαού ακόμη και εάν δεν γίνει σεβαστή από την εξουσία, όπως τόσες άλλες που καταμαρτυρούν την απουσία Δημοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας, θα δείξει εντούτοις παγκοσμίως ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα παραδοθεί οικειοθελώς στον εκμηδενισμό του αλλά αν αυτό γίνει θα είναι μόνο λόγω της επιβουλής των δυνάμεων τους σκότους. Αυτή η φωνή του λαού θα είναι το πνεύμα που θα επιστρέψει στο νεκρό του σώμα και θα τον αναστήσει ώστε να συνεχίσει να αποτελεί φάρο φωτός προς όλη την χειμαζόμενη ανθρωπότητα.



*Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Μέλος του Ι.Η.Α.
Πηγή : INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION