Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17-18/11/2018

Πλούσιο σε αγωνιστική δραστηριότητα είναι το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα του Πιερικού και του Αρχελάου.


Η ανδρική ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στους Αμπελόκηπους με την ομάδα της Ελπίδας. Η Ελπίς βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, αήττητη, και το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο και συγκλονιστικό.

Η ομάδα των Παίδων αγωνίζεται το Σάββατο και ώρα 16:00 στο ΄Β ΔΑΚ Κατερίνης και με νίκη κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην οποία βρίσκεται.

Στις παγκορασίδες έχουμε εσωτερική αναμέτρηση, μεταξύ Πιερικού – Αρχελάου το Σάββατο στο ΄Β ΔΑΚ και ώρα 12:00.

Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού έχει ρεπό, ενώ η ομάδα κορασίδων του Αρχελάου αγωνίζεται την Κυριακή στην Αλεξάνδρεια σ'ενα πολύ δύκολο παιχνίδι.

Η ένωση των δυο κορυφαίων ομάδων του Νομού, έχει δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό οικοδόμημα, με πολύ γερά θεμέλια και εκπληκτικές δυνατότητες, μέρος των οποίων ήδη παρουσιάζονται με την αγωνιστική δράση των ομάδων και πάρα πολλών αγοριών και κοριτσιών που συμμετέχουν. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η πειθαρχία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο, με το πιο εξειδικευμένο και προπονητικά καταρτισμένο προπονητικό τιμ αποτελούν τα εχέγγυα για μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες διακρίσεις.

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού – Αρχελάου προκαλεί και προσκαλεί όλους να έρθουν και να γίνουν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά και τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν το όμορφο άθλημα του βόλεϊ από τους ειδικούς και πετυχημένους προπονητές στο χώρο.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.