Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3-1

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 3-1. (25-22, 24-26, 25-17, 25-12)

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι άνδρες του Πιερικού επί του Άθλου Ορεστιάδας με 3-1 σετ, πετυχαίνοντας μια νίκη με ιστορική σημασία καθώς η πόλη της Ορεστιάδας έχει πολύ μεγάλη ιστορία και όνομα στο χώρο του βόλεϊ. Ο Πιερικός έδειξε πως βρίσκεται στην αρχή της δημιουργίας μιας πολύ ισχυρής ομάδας που θα γράψει ιστορία στην πόλη της Κατερίνης και όχι μόνο. Μια ομάδα που προήλθε από την ένωση των δυο μεγαλύτερων και παραδοσιακότερων ομάδων της πόλης, του Πιερικού και του Αρχελάου, με γηγενείς παίκτες.

Στο 1ο σετ οι παίκτες του Πιερικού μετά τον 10ο πόντο πήραν ένα μικρό προβάδισμα, με συνέπεια να κερδίσουν το σετ με 25-22. Στο 2ο σετ έγινε μάχη και τελικά, πιο ψύχραιμη η ομάδα της Ορεστιάδας πήρε το σετ με 26-24. Στο 3ο σετ οι παίκτες του Πιερικού, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πήραν διαφορά από την αρχή και κατέκτησαν έτσι το σετ με 25-17. Στο 4ο σετ υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο,η ομάδα του Πιερικού που έπαιξε βόλεϊ υψηλών προδιαγραφών, που θα ζήλευαν και ομάδες της Α1. Έτσι πήρε το 4ο σετ με 25-12 και 3 υπερ-πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του σταθμού παρακολούθησαν μια γιορτή του βόλεϊ, καθώς οι άνθρωποι του Πιερικου – Αρχελάου φρόντισαν να διοργανώσουν την όλη διεξαγωγή του αγώνα σε επίπεδο ευρωπαϊκού αγώνα. Dj, χορευτικά, ball-boys συνιστούσαν μια φανταστική ατμόσφαιρα που απόλαυσαν οι φίλαθλοι του Πιερικού-Αρχελάου και η ανδρική ομάδα τους αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Πλέον οι άνθρωποι του Πιερικού- Αρχελάου προσκαλούν αλλά και προκαλούν τους πάντες να έρθουν να δουν από κοντά το φανταστικό οικοδόμημα που έχει δημιουργηθεί. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η πειθαρχία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό – προπονητικό επίπεδο αποτελούν τα εχέγγυα για μεγαλύτερες επιτυχίες.


Σύνθεση: (Σαρρής) Μούρτζιος, Λαμπρινός, Γρηγοριάδης, Ιωαννίδης, Γερομιχαλός, Κουτσόγιαννος, Ματσαρίδης, Καλιακός, Γιάγκου, Τσίρκος, Χρυσικός, Σαμαλής, Πάπας


Η βαθμολογία

1. ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 12
2. ΕΛΠΙΣ 10
3. ΧΑΝΘ 9
4. ΣΠΑΚ 8
5. ΠΑΝΟΡΑΜΑ 8
6. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 6
7. ΑΘΛΟΣ 4
8. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 4
9. ΝΕΣΤΩΡ 4
10. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 4
11. ΝΙΚΗ 2
12. ΑΠΟΛΛΩΝ 1
13. ΣΕΡΡΕΣ 0