Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ο «έλεγχος» των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχέλαου

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.


Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε οκτώ πόντους με 3/4 βολές, 1/1 δίποντα και 1/1 τρίποντα και τρία αμυντικά ριμπάουντ σε 13’ 48” συμμετοχής στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ με 82-80 σε αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.


Στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Αχιλλέας Γραβάνης σημείωσε πέντε πόντους στην νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας με 84-74 κόντρα στην Καστοριά, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική.

Συμμετοχή είχε ο Πρόδρομος Ζησόπουλος στη νίκη του Τρίτωνα με 85-77 κόντρα στην Πεντέλη για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και ο Αναστάσης Πρισκομάτης στην εντός έδρας νίκη του Παπάγου επί τον Πανελευσινιακού με 78-76.

Επτά πόντους με ένα τρίποντο σημείωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης στη νίκη του Ερμή Λαγκαδά με 64-52 επί της ΧΑΝΘ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στην ήττα του Μακεδονικού από τους Μαχητές Πειραματικό με 58-80 ο Θάνος Κοντσές πέτυχε δύο πόντους.

Συμμετοχή είχε ο Κώστας Φακοπουλίδης στη νίκη του Αιγάλεω επί της Νέας Κηφισιάς με 91-82, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η ΜΕΝΤ νίκησε τον Λεύκιπο Ξάνθης με 90-60 με τον Χάρη Χατζηλάμπρου να σημειώνει τρεις πόντους με ένα τρίποντο.