Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο συμπολίτης μας Νίκος Μακρίδης.

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που γίνεται στην Αθήνα ο συμπολίτης μας Νίκος Μακρίδης. Στο επίκεντρο του Συνεδρίου ο Κλεισθένης, η Συνταγματική Αναθεώρηση και η αποκέντρωση.


Με κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα Ψηλά με την Αυτοδιοίκηση Μπροστά» πραγματοποιείται το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα από τις 3-5 Δεκεμβρίου 2018.

Κατά την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων τοποθετήσεις Πολιτικών Αρχηγών και εκπροσώπων Πολιτικών Κομμάτων που συμμετέχουν στο Εθνικό ή Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι φορέων καθώς και συνδικαλιστικών οργάνων.

Στο επίκεντρο του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου θα βρεθούν θέματα που απασχολούν το σύνολο των αιρετών της χώρας, όπως οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Δήμων, μετά την ψήφιση του «Κλεισθένη», η συμμετοχή της αυτοδιοίκησης στο διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, τα οικονομικά των Δήμων, η ενίσχυση της καταστατικής θέσης των αιρετών, η αποκέντρωση, η προώθηση της τοπικής ανάπτυξης, κ.α.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Εποχή" και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μακρίδης δίνει το παρών και μετέχει ως εκλεγμένο μέλος της Γενικής Συνελεύσεως της ΚΕΔΕ, εκπροσωπώντας την τοπική αυτοδιοίκηση.


Οι εργασίες της πρώτης ημέρας γίνονται στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο Κάραβελ.