Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελου Λαγδάρη

Η Γέννηση του Θεανθρώπου περικλείει το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανάγκη για την εσωτερική αναγέννησή μας.

Το μήνυμα αυτό είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ κάτω από τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που διέρχεται η πατρίδα μας. Με τη Θεία Γέννηση αναδύεται μια νέα αυγή που ανανεώνει το όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο, καθώς το Φως των Χριστουγέννων αγγίζει τα κατάβαθα της ψυχής μας και μας ωθεί να ξαναζήσουμε τη μαγεία της παιδικής αθωότητας και να νιώσουμε την ανθρώπινη ανάγκη – που είναι και η πεμπτουσία της ζωής- να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και με όλους τους συνανθρώπους μας. Επίσης μας παροτρύνει να ανοίξουμε διάπλατα τις καρδιές μας και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς την αγάπη και τη συμπαράστασή μας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όχι μόνον αυτές τις Άγιες Μέρες αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους σας και στις οικογένειές σας «Χρόνια Πολλά» με υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία. Οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων ας είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, το ξεκίνημα μιας νέας αρχής στη ζωή σας, στην οποία θα ενσταλάξει το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, που επιβεβαιώνει και αναδεικνύει τη βαθύτερη ουσία της υπόστασής μας.

Χρόνια Πολλά

Ευάγγελος Λαγδάρης
Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού